0

Grillet fennikel og pære med honning og pecorino (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim fenniklen, flæk dem igennem stokken og skær hver halvdel i 4 både – hver både skal hænge sammen i stokken. Skær pærerne i kvarte og fjern stilk og kernehus. Pensl både fennikel og pærer med lidt olie og krydr med salt og peber. Varm en grillpande godt op ved middel varme og læg fennikelbådene på. Grill dem ca. 5 min. til de er møre og vend dem flere gange undervejs. Tag fenniklerne af og fortsæt med pærerne – de skal dog kun lige nå at få striber på alle sider. Anret fennikel og pærer på et flot fad, dryp med honning, citronsaft og olivenolie og høvl pecorinoen i store flager henover. Server til fx kylling eller kalv.

Bonusinfo

Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.

Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.

Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.

Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?