0

Grillet hjertesalat og snackpebre med rødløg-grov sennepsdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hak rødløget fint og rør det med sennep, cremefraiche, mayonnaise, essens, salt, peber og gerne finthakket dild. Smag dressingen til og stil den på køl 10 min. Halver hjertesalaten gennem stokken, så bladene bliver holdt sammen. Skyl salaten mellem alle bladene og dryp rigtig godt af. Trim peberfrugterne for stilk og kerner og skær dem i kvarte på langs. Pensl både salat og peberfrugt med et tyndt lag olie og krydr let med salt og peber. Varm en grillpande godt op ved middelvarme og grill salat og peberfrugt 2-3 min. på hver side – de skal kun lige tage farve og være møre med et sprødt bid. Del hjertesalaten i 6 både og anret dem skiftevis med peberfrugten. Dryp dressingen over og server straks til fisk, kylling, lam eller gris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?