Opløs gær og sukker i vandet og rør melet i lidt ad gangen. Ælt dejen let sammen og lad den hvile et lunt sted til den har nået dobbelt størrelse, 30-45 min. Rist imens baconen sprød på en tør pande og lad den dryppe af på køkkenrulle. Snit peberfrugt og løg i tynde skiver og mariner dem i balsamico, 2 spsk. olie, salt og peber. Befri avokadoerne for skind og sten og mos kødet med citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. Rul dejen ud i 4 helt tynde bunde og pensl den ene side med olie. Læg bundene på en hed grill eller grillpande med den olierede side nedad. Pensl den anden side med olie og vend - bundene skal være gyldne på begge sider. Tag bundene af, smør bundene med avokadomosen og fordel peberfrugt-løgsalaten derpå. Knus baconen over og server straks som tilbehør til grillet kød og/eller grøntsager.
Kommentarer og forslag til opskriften