0

Grillet squash og rødløg med ristet peberfrugt-basilikumsalsa (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sulfitter

Fremgangsmåde

Halver peberfrugterne, fjern stok og frø og gnid skallen med lidt olie. Grill peberfrugterne under ovngrillen med skinsiden opad til det bobler og bliver sort. Dæk dem til med film i 10 min. og træk skindet af. Hak kødet groft og rør det med finthakket basilikum, presset hvidløg, eddike, 2 spsk. olivenolie, salt, peber. Lad det trække 10-15 min. på køkkenbordet og smag til igen. Skær squash og rødløg i 1 cm tykke skiver på langs, pensl dem med en smule olie på begge sider og krydr med salt og peber. Grill dem møre under ovngrillen, 6-8 min. Anret dem på et fladt fad, fordel salsaen over og server som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?