Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Flæk løgene på midten, og overfør dem til et ildfast fad. Vend løgene med 1 tsk. olie pr. person, og krydr godt med salt og peber.
Bag løgene i ca. 15-20 min., indtil de har fået farve og er blevet møre.
Steg pølserne i 1 tsk. olie pr. person på en pande ved middel varme i 3-4 min. på hver side.
Hak dild og kapers groft. Overfør begge dele til en skål sammen med creme frisk, og smag til med salt og peber.
Servér pølserne med kartofler, løg og tatarsauce.
Kundekommentarer ()