0
Grillpølser med tatarsauce, nye kartofler og friske løg

Grillpølser med tatarsauce, nye kartofler og friske løg

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kog kartoflerne

Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.

Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.

nye løg
10 min.
Bag løgene

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Flæk løgene på midten, og overfør dem til et ildfast fad. Vend løgene med 1 tsk. olie pr. person, og krydr godt med salt og peber.

Bag løgene i ca. 15-20 min., indtil de har fået farve og er blevet møre.

pølser
15 min.
Steg pølserne

Steg pølserne i 1 tsk. olie pr. person på en pande ved middel varme i 3-4 min. på hver side.

20 min.
Rør tatarsaucen

Hak dild og kapers groft. Overfør begge dele til en skål sammen med creme frisk, og smag til med salt og peber. 

30 min.
Anretning

Servér pølserne med kartofler, løg og tatarsauce.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
572 kcal
Fedt:
25,6 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,9 g
Kulhydrat:
57,1 g
heraf sukkerarter:
15,8 g
Kostfibre:
8,7 g
Protein:
25,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?