0
Gris i masala med pak choy og perlespelt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Spelt, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Cashewnødder, Gluten

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
perlespelt
1 min.
Perlespelt

Start med at sætte perlespelten over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Den skal koge i ca. 15 min.

svinekød i tynde strimlercreme fraiche 38%tikka masala
3 min.
Svin

Varm en stor gryde op ved højeste blus, og tilsæt en smule olivenolie. Brun kødet hårdt og kort, og tilsæt så krydderblandingen. Rør godt rundt, og lad kødet stege yderligere et minuts tid. Kom så creme fraiche op i gryden, og lad den koge ind og creme kødet i 2-3 min. Smag til med salt/soya.

pak choylimecashewnødder
10 min.
Grønt

Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak derefter nødderne med en kniv. Skær limefrugten i både.

Pluk pak choy ud i stængler, og skyl dem godt. Snit stænglerne i tynde strimler.

20 min.
Anretning

Anret de drænede kerner i en dyb tallerken med kød og sauce ovenpå. Drys med pak choy og nødder, og server limebåde til.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?