Start med at sætte perlespelten over at koge i rigeligt vand med et skud salt. Den skal koge i ca. 15 min.
Varm en stor gryde op ved højeste blus, og tilsæt en smule olivenolie. Brun kødet hårdt og kort, og tilsæt så krydderblandingen. Rør godt rundt, og lad kødet stege yderligere et minuts tid. Kom så creme fraiche op i gryden, og lad den koge ind og creme kødet i 2-3 min. Smag til med salt/soya.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak derefter nødderne med en kniv. Skær limefrugten i både.
Pluk pak choy ud i stængler, og skyl dem godt. Snit stænglerne i tynde strimler.
Anret de drænede kerner i en dyb tallerken med kød og sauce ovenpå. Drys med pak choy og nødder, og server limebåde til.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()