0

Grøn salat med kantalupmelon, grapefrugt, forårsløg og honningristede valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist valnødderne i en smule olie på panden til de er lysebrune og begynder at dufte. Kom 1 spsk. honning ved, vend godt rundt og lad nødderne køle lidt af på bagepapir. Skyl salaten grundigt, slyng den tør og riv den i mundrette bidder. Skær skallen af grapefrugten og snit frugtkødet fri af lamellerne med en skarp kniv. Skær ligeledes skallen af melonen, fjern kernerne og skær kødet i tern. Trim forårsløget og snit det i tynde skiver. Anret salat, frugter og løg flot på et fladt fad. Rør olie, citronsaft, ½ spsk. honning, sennep, salt og peber sammen, smag til med salt og peber og dryp dressingen over salaten. Hak de ristede valnødder groft og drys dem over. Server straks til kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?