0

Grøn salat med thaiaspargestoppe, æbler og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette stykker. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit resten i 2 cm lange stykker. Giv dem et 2 min. opkog i letsaltet vand og skyl dem straks efter under koldt vand. Skær æblerne (gerne Pink Lady) i kvarte, fjern kernehuset og skær kødet i tern. Bred salaten ud på et fladt fad og drys asparges, æbler, rosiner og valnødder over. Rør yoghurt, honning, olie, citronsaft, salt og peber sammen og smag til. Dryp dressingen over salaten eller server den i en skål ved siden af. Giv salaten til kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften