0

Grøn salat med vilde ferskner, ristet parmaskinke og rødløg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Pil løget og snit det i tynde skiver. Kom dem i en skål, hæld eddike, lidt salt og peber over og vend godt rundt. Lad løgene marinere mens resten af salaten laves. Rist parmaskinken sprød i ovnen eller på en tør pande og lad det køle af. Skyl salaten, dryp godt af og bræk den i mundrette stykker. Bred den ud på et fladt fad eller en stor tallerken. Halver fersknerne, fjern stenene og del kødet i både. Fordel ferskner og løg ovenpå salaten og drys med letknust parmaskinke. Krydr med lidt salt og peber og dryp olivenolie over. Server til fisk, fjerkræ og kød.

Kommentarer og forslag til opskriften