0
Grønkålssalat med honningstegt hokkaidogræskar, avokado og granatæble

Grønkålssalat med honningstegt hokkaidogræskar, avokado og granatæble

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Nødder, grønkål og hvidløg: Rist hasselnødderne på en tør pande til skallen begynder at falde af. Fjern resten af skallen ved at rulle nødderne i et viskestykke. Skyl grønkålen og tør den. Tag bladene af og ham dem groft. Bag hvidløgene i en 200 grader varm ovn i 15 min. og lad dem køle ned.

Græskar: Halver græskarret og fjern kernerne med en ske. Skræl græskarret og skær resten i små både.Varm 3 spsk. honning op på en pande til den er helt flydende og smeltet. Steg græskarbådene i ca. 10-15 min. til de er møre - men stadig har bid. De må godt karamellisere lidt - men de må IKKE brænde på! Tag dem af panden og drys dem med flagesalt.

Avokadoer og granatæble: Halver avokadoerne, fjern stenene, tag avokadokødet ud af skallen og skær det i mundgode stykker. Halver granatæblet og bank kernerne ud med en ske.

Dressing: Pres de bagte hvidløg ud i en skål og bland dem sammen med æbleeddike, 1 spsk flydende honning og lidt salt. Tilsæt olivenolien lidt efter lidt - start med en tynd stråle til den sætter sig. Smag til med salt og peber.

Vend grønkål, avokado og granatæblekerner sammen med dressingen (gem lidt granatæblekerner til pynt).

Anret salaten på et flot fad og pynt med græskarbåde, granatæblekerner og nødder.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?