0

Grønne bønner og cherrytomater i ovn med hvidløg og mandler (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mandler, Soya, Sesam, Gluten, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Vend nippede bønner, tomater, finthakket hvidløg, olie, mandelsplitter, salt og peber sammen og kom det i et ildfast fad. Bag ved 225 grader i 10-15 min. til mandelsplitterne er gyldne og grøntsagerne møre med bid. Vend fintsnittet forårsløg i lige inden servering og server straks til fisk, fjerkræ eller kød.

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?