0
Grønne deller med kartofler og coleslaw
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sennep, Æg, Jordnødder, Nødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartofler
1 min.
Bag kartofler

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.

Bag dem på en plade i ovnen  ca. 25-30 min., til de er møre, og har taget farve.

korianderdijon sennepmayonnaiselimerødkålpeanuts
5 min.
Lav coleslaw

Snit kålen fint med en skarp kniv.

Kom sennep, mayo og masser af limesaft op i en skål, rør sammen og smag til med groftkværnet sort peber og lidt salt.

Hak korianderen groft, både stilke og blade. Hak peanuts. Bland det hele i skålen.

Dild-dellen
20 min.
Lun dellerne

Kom dellerne ind i ovnen, og lad dem varme igennem 3-4 min.

30 min.
Anretning

Anret bagte kartofler, grønne deller og coleslaw på en tallerken.

Bonusinfo

Dild-dellen er BASERET PÅ HVIDE BØNNER, GULE FLÆKÆRTER OG BLOMKÅL, SMAGT TIL MED MASSER AF FRISK DILD

- så god (næsten) som en nylavet fiskedelle...

Steg DILD-DELLEN i 2-4 minutter på hver side ved lav til middel varme på en pande i lidt god olieDild-dellen kan spises både kold og varm.

Ingredienser:

Kogte hvide bønner*(28%), kogte gule flækærter*(16%), løg*, blomkål*(12%), rød peberfrugt*, rapsolie*, HAVREGRYN*, citronsaft*, dild*(2%), kartofler*, loppefrøskaller*, salt, kartoffelmel*, peber* 

*=Økologisk

100% GLUTENFRI! 

Cøliaki - Tema om gluteintolerance på NetPatient.dk

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?