Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær kartoflerne i både, og vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
Bag dem på en plade i ovnen ca. 25-30 min., til de er møre, og har taget farve.
Snit kålen fint med en skarp kniv.
Kom sennep, mayo og masser af limesaft op i en skål, rør sammen og smag til med groftkværnet sort peber og lidt salt.
Hak korianderen groft, både stilke og blade. Hak peanuts. Bland det hele i skålen.
Kom dellerne ind i ovnen, og lad dem varme igennem 3-4 min.
Anret bagte kartofler, grønne deller og coleslaw på en tallerken.
Kundekommentarer ()