0
Grønne deller med ris, sød chili og cashewnødder
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Fisk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken. Husk lidt salt i vandet.

5 min.
Lun dellerne

Lun dellerne i lidt olie ca. 5-6 min. i alt på en mellemvarm pande.

basilikumcashewnødder
10 min.
Hak cashewnødder og basilikum

Hak nødderne fint med en kniv og snit basilikumblade i strimler.

Sur-sød chilisauce - Syltedronningensnittet kål & gulerod
15 min.
Ordn grønt

Vend det snittede grønt med chilisaucen.

fishsauce
25 min.
Anretning

Smag risene til med fishsauce og anret på en tallerken med snittet grønt og deller på siden. Drys med nødder og basilikum til sidst.

Bonusinfo

Syltedronningens chilisauce er en sur-sød chilisauce (sweet chili)som er balanceret i chili smagen. Lavet på 100% økologiske råvarer. Saucen indeholder kun 5 ingredienser. Velegnet som dipping sauce, dressing og til et hav af retter som trænger til et pep. Kig efter den i Food Market! 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?