0
Grønne deller med ris, sød chili og cashewnødder
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken. Husk lidt salt i vandet.

5 min.
Lun dellerne

Lun dellerne i lidt olie ca. 5-6 min. i alt på en mellemvarm pande.

basilikumcashewnødder
10 min.
Hak cashewnødder og basilikum

Hak nødderne fint med en kniv og snit basilikumblade i strimler.

Sød chilisaucesnittet kål & gulerod
15 min.
Ordn grønt

Vend det snittede grønt med chilisaucen.

fishsauce
25 min.
Anretning

Smag risene til med fishsauce og anret på en tallerken med snittet grønt og deller på siden. Drys med nødder og basilikum til sidst.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?