0
Grønne dunser med blomkålssalat, mandler og kogte kartofler

Grønne dunser med blomkålssalat, mandler og kogte kartofler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at skrubbe kartoflerne, og skær dem i tern. Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 10 min.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

blomkåldildcreme fraiche 18%peberrodmandler
5 min.
Blomkål

Skær blomkålen ud i helt små buketter og skræl peberroden. Lav en dressing ved at fortynde creme fraichen med en smule vand, og smage den til med revet peberrod, salt og friskkværnet sort peber.

Hak dilden fint - både stilke og blade.

Skær æblet i små tern.

Vend æbler, blomkål og dild sammen med dressingen.

Rist mandlerne i ovnen i 5-10 min., til de er gyldne. Hak dem herefter groft med en kniv.

Dunsen
20 min.
Dunser

Lun dunserne i ca. 5 min. i ovnen.

30 min.
Anretning

Anret de kogte kartofler, blomkålssalat og dunser på en tallerken.

Slut af med at drysse hakkede mandler over salaten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Frikadellen i nye grønne klæder! 

Dunsen er:
PLANTEDELLER AF BØNNER, ÆRTER, SVAMPE, SMAGT TIL MED SOLTØRREDE TOMATER

Dunsen kan spises kold eller varm. Er Dunsen frossen, så giv den 15 minutter i ovnen ved 180°C. Er den optøet, så giv den 5 minutter. Alternativt kan Dunsen steges 2-3 minutter på hver side på en pande i lidt god olivenolie.

Ingredienser:

Kogte gule flækærter*(20%), kogte kidneybønner* (20%), champignon*(20%), kartofler*, LUPINFLAGER*, vand, soltørrede tomater*(soltørrede tomater*, salt)(5%), rapsolie*, citronsaft*, chiamel*, hvidløgspulver*, salt, loppefrøskaller*, peber* *=Økologisk

100% GLUTENFRI! 

Cøliaki - Tema om gluteintolerance på NetPatient.dk

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?