Start med at skrubbe kartoflerne grundigt. Kom dem i en gryde med rigeligt, godt saltet vand, og lad dem koge stille og roligt, til de lige er møre. Lad dem trække i vandet indtil servering.
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Skyl agurk og tomater. Halvér tomaterne, og skær agurken i store firkanter.
Kom begge dele op i en skål sammen med et skud salt, godt med friskkværnet sort peber og et par dråber god olivenolie. Lad det trække indtil servering i en sigte, så overskydende vand drypper af.
Hak kørvel, både stilke og blade, fint med en skarp kniv.
Hak skalotteløgene super fint.
Rør creme fraichen lind med et godt skud citronsaft, så den bliver dejlig syrlig.
Vend skalotteløg og kørvel i creme fraichen, og smag til med salt og godt med friskkværnet sort peber.
Kom dellerne ind i ovnen, og lun dem igennem i ca. 5-7 min.
Hæld vandet fra kartoflerne, og anret dem på en tallerken sammen med dellerne, kørvelcremen, tomater og agurker.
Velbekomme!
Vores grønne fiskefrikadeller består af 56% økologiske grøntsager, derudover indeholder de 25% vildfanget kulmule - resten er kartofler, løg, selleri samt krydderier - that's it!
Kundekommentarer ()