Del blomkålen i små buketter, rens pærerne og skær dem i både. Kom begge dele i en skål sammen med spidskommen, gurkemeje, lidt olie, salt og peber. Vend det hele godt rundt og fordel det på 4 lige store stykker bagepapir. Luk bagepapiret om fyldet som en karamel med åbningen opad. Buk enderne opad, så væden ikke kan løbe ud. Sæt pakkerne på en bageplade og bag ved 200 grader i 20-25 min. til blomkål og pærer er møre. Skær imens agurken i fine små tern, vend dem med et godt nip salt og kom dem i et dørslag til afdrypning 10 min. Rør yoghurten med koriander, citronsaft, salt og peber og smag til. Skyl agurketernene under den kolde hane og pres så meget væde af som muligt. Rør dem i yoghurtcremen og smag til. Server pakkerne rygende varme med et par skefulde agurkecreme på toppen. Giv til fisk, kød eller fjerkræ af en hver slags.
Kommentarer og forslag til opskriften