0
Hakkebøf med græske pommes og tzatziki
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pommes frites
1 min.
Bag pommes

Tænd ovnen i god tid på 220 grader varmluft. Bag fritterne i ca. 20 min., til de er gyldne. Drys dem med salt og oregano, når de kommer ud af ovnen.

græsk yoghurt, 10%agurkhvidløg
5 min.
Lav tzatziki

Kom yoghurten i en skål, og krydr den med ca. 1 tsk. olivenolie pr. kuvert, salt og groftkværnet. sort peber. Smag til med fintrevet hvidløg.

Du kan rive agurken på den grove side af et råkostjern, eller skære den i tern. Hvis du river, skal du knuge vandet ud af agurken med hænderne, inden du blander den med yoghurt.

hakket oksekød
10 min.
Lav hakkebøffer

Form 1 hakkebøf pr. kuvert. Steg den på en godt varm pande i en smule olie i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og groftkværnet sort peber.

hjertesalat
15 min.
Pluk salaten

Pluk salaten ud i blade, og halver de største.

20 min.
Anretning

Anret pommes, hakkebøf og salat på en tallerken med en god klat tzatziki på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?