Tænd ovnen i god tid på 220 grader varmluft. Bag fritterne i ca. 20 min., til de er gyldne. Drys dem med salt og oregano, når de kommer ud af ovnen.
Kom yoghurten i en skål, og krydr den med ca. 1 tsk. olivenolie pr. kuvert, salt og groftkværnet. sort peber. Smag til med fintrevet hvidløg.
Du kan rive agurken på den grove side af et råkostjern, eller skære den i tern. Hvis du river, skal du knuge vandet ud af agurken med hænderne, inden du blander den med yoghurt.
Form 1 hakkebøf pr. kuvert. Steg den på en godt varm pande i en smule olie i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og groftkværnet sort peber.
Pluk salaten ud i blade, og halver de største.
Anret pommes, hakkebøf og salat på en tallerken med en god klat tzatziki på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()