0
HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat

HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bredbladet persille
1 min.
Persille

Pluk bladene af persillen, og kassér stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond). Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand. Knug vandet fra, og hak persillen groft.

kartoflerbredbladet persille
3 min.
Knuste kartofler

Skrab, skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Mos dem groft med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Rør mosen med hakket persille (brug det halve her), og smag den til med salt og peber.

Flødegullasch
5 min.
Gullasch

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

æbleappelsinrød chili
10 min.
Salat

Skær æblerne i tern, pil/skær skrællen fra appelsinerne, og pluk dem derefter i både. (De største både kan evt. halveres). Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, lidt finthakket chili efter smag samt lidt salt og peber.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet med hakket persille drysset over.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?