Pluk bladene af, og kasser stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond). Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand. Knug vandet fra, og hak persillen groft.
Skrab, skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Mos dem groft med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Rør mosen med hakket persille (brug det halve her), og smag den til med salt og peber.
Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Skær æblerne i tern, pil/skær skrællen fra appelsinerne, og pluk dem derefter i både. (De største både kan evt. halveres. Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, lidt finthakket chili efter smag samt lidt salt og peber.
Som vist på billedet med hakket persille drysset over.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()