0
HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler/pærer, appelsiner, mild chili og persille

HEAT: Flødegullasch og knuste kartofler med persille samt salat af æbler/pærer, appelsiner, mild chili og persille

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Gluten, Selleri

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bredbladet persille
1 min.
Persille:

Pluk bladene af, og kasser stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond). Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand. Knug vandet fra, og hak persillen groft.

kartoflerbredbladet persille
3 min.
Knuste kartofler:

Skrab, skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Mos dem groft med generøse mængder godt smør eller olivenolie. Rør mosen med hakket persille (brug det halve her), og smag den til med salt og peber.

Flødegullasch
5 min.
Gullasch:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

æblerappelsinrød chili
10 min.
Salat:

Skær æblerne i tern, pil/skær skrællen fra appelsinerne, og pluk dem derefter i både. (De største både kan evt. halveres. Vend det hele rundt med lidt god olivenolie, lidt finthakket chili efter smag samt lidt salt og peber.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet med hakket persille drysset over.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?