0
HEAT: Hakkebøf i fløde-paprika sovs med bacon, cocktailpølser og knuste kartofler

HEAT: Hakkebøf i fløde-paprika sovs med bacon, cocktailpølser og knuste kartofler

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Hakkebøf i fløde-paprika sovs med cocktailpølser
1 min.
Oksegryde:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

kartofler
2 min.
Knuste kartofler:

Skyl og/eller skræl/skrab kartoflerne. Kog dem møre i godt saltet vand i 15-18 min. Hæld vandet fra, og lad dem dampe godt af. Knus kartoflerne let med en grydeske, og rør dem med generøse mængder god smør eller olivenolie. Smag til med salt og peber.

20 min.
Anretning:

 

Som vist!

Produceret af: Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?