0
Heat: Meatball sandwich med Italienske kødboller i brioche

Heat: Meatball sandwich med Italienske kødboller i brioche

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartoflerparmigiano reggiano (Parmesan)
1 min.
Stegte kartofler

Tænd ovnen på 225 g eller din airfryer på 200 g.

Del kartoflerne i kvarte, og skyl dem grundigt. Dup dem tørre, kom dem på et ildfast fad med bagepapir i bunden, og bag dem til de er møre og gyldne.

Riv ca. halvdelen af parmesanen over.

kødboller i tomatsauce
2 min.
Varm heat-retten op

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

 

 

 

brioche burgerbollerparmigiano reggiano (Parmesan)rucola
25 min.
Anretning

Anret de stegte kartofler på tallerkener. Del bollerne og rist dem i en brødrister eller under grillen i ovnen, og fyld dem med rucola, kødboller og tomatsauce lige inden servering. Top dem med revet parmesan.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?