0

Hjertesalat med avokado, feta og ristet spidskommen (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim salaterne for stok, slyng bladene og flæk dem en gang på langs. Befri avokadoerne for skal og sten og skær kødet i både. Rist spidskommenfrøene på en tør pande til de ”popper” og køl dem af. Kom 50 g feta, stødt spidskommen, pillet hvidløg, yoghurt, revet citronskal, salt og peber i en foodprocessor og kør det helt glat og cremet. Vend salat, avokado og dressing sammen med hurtige, lette tag, smag til og anret på et stort fladt fad. Smuldr resten fetaen over, drys med ristet spidskommen og dryp med lidt god olivenolie. Server som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?