0

Hjertesalat med avokado, vilde ferskner og ristet bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist baconen sprød og gylden på en tør pande og lad det dryppe af på køkkenrulle. Skyl salaten godt, slyng dem tør og snit den i fine strimler. Befri avokadoerne for skal og sten og skær kødet i tern. Halver fersknerne, fjern stenene og skær ligeledes kødet i tern. Snit løg og -top i tynde skiver. Pisk olivenolie, honning, citronsaft, salt og peber sammen og smag til. Bred salaten ud på et fladt fad, fordel avokado, fersken og løg (kun "selve" løget) ovenpå og drys med bacon. Smuldr fetaen henover og drys med løgtop. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften