0
Hønsekødssuppe med gulerod, selleri og persille

Hønsekødssuppe med gulerod, selleri og persille

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingelår
1 min.
Steg kyllingen

Varm en stor gryde op ved middelhøj varme. 

Steg kyllingen i 1 spsk. olie pr. person, i ca 3-4 min. på hver side.

gulerødderbladselleriløg
3 min.
Forbered grøntsagerne

Skær grøntsagerne i mundrette stykker og kom ved kyllingen under stegningen, så de får rigeligt med farve. Rør rundt undervejs og lad det stege i ca. 5 min.

Dæk fyldet med vand og tilsæt bouillonen.

Lad det simre i ca. 15-20 min., indtil kyllingekødet løsner sig fra benet.

persillehvide bønner
20 min.
Hak persillen

Sigt bønnerne for væde og skyl dem lidt under koldt vand. Kom dem i suppen og lad dem simre i 5 min.

Hak persillen groft.

30 min.
Anretning

Smag suppen til med salt og peber. Kom persillen i lige før servering og anret i dybe tallerkener.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
549 kcal
Fedt:
26,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,8 g
Kulhydrat:
34,9 g
heraf sukkerarter:
9,8 g
Kostfibre:
4,7 g
Protein:
35,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?