Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Varm en stor gryde op ved middelhøj varme.
Steg kyllingen i 1 spsk. olie pr. person, i ca 3-4 min. på hver side.
Skær grøntsagerne i mundrette stykker og kom ved kyllingen under stegningen, så de får rigeligt med farve. Rør rundt undervejs og lad det stege i ca. 5 min.
Dæk fyldet med vand og tilsæt bouillonen.
Lad det simre i ca. 15-20 min., indtil kyllingekødet løsner sig fra benet.
Sigt bønnerne for væde og skyl dem lidt under koldt vand. Kom dem i suppen og lad dem simre i 5 min.
Hak persillen groft.
Smag suppen til med salt og peber. Kom persillen i lige før servering og anret i dybe tallerkener.
Kundekommentarer ()