Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv ingefær og hvidløg fint, og bland med soya og en smule sukker eller honning.
Kog perlebyg møre i rigeligt saltet vand i ca. 12-15 min.
Kom perlebyg i en sigte, og lad dem køle, mens de drypper helt af.
Skær salaten ud i mundrette stykker, skyl den i koldt vand, og tør den i en salatslynge.
Pil grapefrugterne, så du kun har det fine saftige frugtkød. Del stykkerne i små stykker, eller skær frugtkødet i f (se video ovenover)ileter.
Rist korianderfrø på en tør pande, og knus dem let i en morter. Drys frøene på grapefrugterne sammen med chiliflager efter smag.
Rist sesamfrøene på en tør pande, til de er gyldne. Knus dem let i en morter med lidt salt, og kom dem i salaten.
Pluk mynte, skyl det i koldt vand, tør det i en salatslynge, og hak det groft.
Vend salat, mynte, perlebyg, grapefrugt, sesamfrø og krydderier sammen med limesaft, en smule olivenolie, salt og peber.
Steg kyllingen i en 160 grader varm airfryer i 20-25 minutter. Vend et par gange undervejs. Efter 20 minutter pensles et par gange de sidste 5-10 minutter med honning-soya-ingefær marinaden. Til sidst skrues op på 180-200 grader til kyllingen er sprød.
Fif: hold øje med kyllingen - da den let kan branke.
Som vist på billedet.
Kundekommentarer ()