0
Italiensk inspirerede koteletter med brede bønner, grønt og pasta

Italiensk inspirerede koteletter med brede bønner, grønt og pasta

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
45 minutter
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

penne pasta
1 min.
Kog pasta

Kog pastaen efter anvisning på pakken, skyl dem herefter godt i koldt vand, og si vandet fra.

koteletitaliensk kødbollekrydderi
5 min.
Koteletter

Koteletterne vendes i den italienske krydderiblanding og kommes i airfryeren. Spray eller pensl koteletterne med olie, og drys med salt og peber. Giv dem 3 min. ved 200 grader, vend, spray eller pensl, og drys på den anden side med salt og peber. Giv dem 3 min. mere, og læg dem til side.

brede bønner
15 min.
Bønner

Skyl bønnerne, skær enderne af, og snit dem på skrå i en fingers længde. Kom dem sammen med et glas vand i airfryerformen. Giv dem 6 min. ved 200 grader. Alternativt kan de blancheres ved brug af en gryde på komfuret. Hæld vandet fra.

rødløgrød peberfrugtbrede bønner
21 min.
Grøntsager

Skræl og skær løg i kvarte. Skær peberfrugter i kvarte, og kom de små tomater i hele. Læg alt grønt - også bønnerne - sammen i airfryerformen. Spray med lidt olie, og giv 5 min. ved 200 grader.

tamari soya sauceitaliensk kødbollekrydderipitabrødRevet cheddar
25 min.
Pasta og pitabrød

Rør soya, 1 spsk. olivenolie pr. person og 1/2 spsk. italiensk krydderi pr. person sammen, og bland det herefter sammen med pastaen.

Gør pitabrødene klar:

Skær dem over i halve, og fyld hver halvdel med lidt revet ost. Spray eller pensl på begge sider med lidt olie.

35 min.
Pasta og grønt

Pasta og grønt røres sammen i airfryerformen. Læg koteletterne ovenpå pasta og grøntsager. Giv det hele 5 minutter ved 180 grader.

Hold retten varm, men pitabrødene til sidst får 3-4 min. ved 200 grader i airfryerkurven. Vend brødene efter 2 min.

45 min.
Anretning

Server pasta, grønt og kotelet sammen med pitabrød.

Bonusinfo

Italienske kødbollekrydderi indeholder:

30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?