0
Jordnøddesalat med flager af sweet chili torsk og brune ris

Jordnøddesalat med flager af sweet chili torsk og brune ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
brune rissalt
1 min.
Risen

Kog risene efter anvisningen på pakken. 

rodfrugtmix i stavepeanutbutterolivenolie, ekstra jomfrulimenam pla (fiskesauce)eddikesukker
3 min.
Dressingen

Kom rodfrugtsblandingen op i en skål vend det rundt med lidt salt, så det kan ”mørne” lidt. Hæld evt. overskydende vand fra. 

Pil hvidløget og bland med peanutbutteren, 1 tsk. olie, limesaften og fiskesaucen i en lille skål og smag til med evt. lidt ekstra eddike eller sukker.

Vend rodfrugterne rundt i dressingen lige før servering.

Sød chilisaucehvedemeltorskefilet uden skind
15 min.
Fisken

Varm en pande op ved middelhøj varme.

Vend fisken i sweet chilisaucen og efterfølgende i 1 spsk. hvedemel pr. person. Steg fisken i 1 tsk. olie pr. person i ca. 3 min på hver side, indtil den begynder at flage.

20 min.
Anretning

Fordel risen i skåle og anret rodfrugterne og fisken henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
581 kcal
Fedt:
22,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,9 g
Kulhydrat:
59,4 g
heraf sukkerarter:
1,8 g
Kostfibre:
4,5 g
Protein:
35,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?