0

Jordskok og banan med karrysmør, yoghurt og forårsløg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Ælt smør, karry, chili, 1 fed presset hvidløg, salt og peber sammen og læg det evt. på køl indtil brug. Skrub jordskokkerne fri for jord og skidt. Vend dem med en smule olie, salt og peber. Bred dem ud på en bageplade og læg et stykke smør ovenpå hver jordskok. Bag dem ved 185 grader i 30 min. til de er lige knap møre. Skræl bananerne, skær dem i tykke skiver og vend dem sammen med jordskokkerne. Bag yderligere 5-10 min. til skokkerne er møre. Rør yoghurt med 2 fed presset hvidløg og smag til med salt og peber. Snit forårsløgene i tynde skiver og drys dem ovenpå yoghurten. Server yoghurtcremen som kold dip til de varme jordskokker og bananer.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær