0
Just-heat: Ragù bolognese med spaghetti, mozzarella & basilikum

Just-heat: Ragù bolognese med spaghetti, mozzarella & basilikum

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Ragù Bolognese
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

frisk mozzarellatomaterbasilikum
1 min.
Tomatsalat

Skyl og skær tomaterne i tynde skiver, og fordel dem på en stor tallerken. Krydr med salt, sukker og friskkværnet sort peber. Kom mozzarellaosten i midten. Drys med generøse mængder af din bedste olivenolie samt evt. god balsamico eller anden vineddike. Skyl og hak basilikum fint, og drys den over salaten. Gem lidt til anretning. 

spaghetti, 50% fuldkorn
8 min.
Spaghetti

Kog spaghettien i rigeligt vand, der er godt saltet. Tilsæt 1-2 tsk. olivenolie til vandet. Kog spaghettien som anvist på pakken. Dræn den i et dørslag, og vend med lidt af din bedste olivenolie.

basilikum
20 min.
Anretning

Som vist på billedet pyntet med det sidste basilikum.

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?