0
Just-heat: Ragù bolognese med rosmarinstegte gnocchi og parmesan

Just-heat: Ragù bolognese med rosmarinstegte gnocchi og parmesan

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Ragù Bolognese
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

parmigiano reggiano (Parmesan)gnocchirosmarinhvidløg
2 min.
Gnocchi:

Kom de rå gnocchi på en varm pande med et par skefulde olivenolie. Lad dem stege ved hård varme i 5-6 min., til de er gyldne og lækre. Kom en generøs klump smør og hvidløg, der er finthakket, på panden til gnocchierne, og lad det hele stege et par minutter mere. Pluk rosmarin, og hak bladene. Kom dem ved, og steg dem med i 30 sek. Krydr med salt og peber. Riv lidt parmesan over, og vend rundt.

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Pynt gerne med lidt rosmarin, og riv evt. mere parmesan over retten ved bordet.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?