0
Just Heat: Sloppy Joe a la cottage pie med gulerod-rødløg salat & estragon

Just Heat: Sloppy Joe a la cottage pie med gulerod-rødløg salat & estragon

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
50 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

melede kartoflerestragon
1 min.
Mos

Skræl kartoflerne og del dem i mindre stykker. Kog dem helt møre i rigeligt vand. Lad dem dampe af i et dærslag og mos dem igennem en purépresse eller lignende. Rør med en genrøs klump smør - gerne 1 æggeblomme pr person du laver mad til samt finthakket estragon (brug det halve her) Smag til med salt og peber. 

gulerødderestragonrødløg
5 min.
Gulerod-rødløg salat & estragon

Skræl gulerødderne og rødløg, og skær begge dele i ultratynde skiver på et mandolinjern. Kom i en skål, drys med lidt fint salt, og vend rundt. Lad dem stå i 5 min. og vend lidt lys eddike og lidt honning eller sukker i. Kom til sidst det sidste hakkede estragon i.

melede kartofler
25 min.
Sloppy Joe a la cottage pie

Fordel sloppy joe kødsovsen i bunden af et ildfast fad. Fordel derefter mosen ovenover i en jævnt lag. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader til mosen er gylden og retten er gennemvarm - det tager typisk 25-30 minutter. 

50 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?