Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl kartoflerne og del dem i mindre stykker. Kog dem helt møre i rigeligt vand. Lad dem dampe af i et dærslag og mos dem igennem en purépresse eller lignende. Rør med en genrøs klump smør - gerne 1 æggeblomme pr person du laver mad til samt finthakket estragon (brug det halve her) Smag til med salt og peber.
Skræl gulerødderne og rødløg, og skær begge dele i ultratynde skiver på et mandolinjern. Kom i en skål, drys med lidt fint salt, og vend rundt. Lad dem stå i 5 min. og vend lidt lys eddike og lidt honning eller sukker i. Kom til sidst det sidste hakkede estragon i.
Fordel sloppy joe kødsovsen i bunden af et ildfast fad. Fordel derefter mosen ovenover i en jævnt lag. Bag i en forvarmet ovn ved 200 grader til mosen er gylden og retten er gennemvarm - det tager typisk 25-30 minutter.
Som vist på billedet.
Kundekommentarer ()