Fordel fritterne på bageplader med bagepapir, dryp med lidt god olivenolie og bag dem sprøde og gyldne i en 225 grader varm ovn. Drys med fint salt.
Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Skræl gulerødderne, og riv dem på et rivejern. Kom gulerødder i en skål, drys med lidt fint salt, og vend rundt. Lad dem stå i 5 min. Knug væden fra, og vend citronsaft og lidt honning eller sukker i.
Rist burgerbollerne i en toaster eller i ovnen på en rist lige under grillen i toppen af ovnen, til de er gyldne og sprøde på skærefladen.
Som vist på billedet.
NB. Billedet viser gulerods-/spidskålssalat.
Kundekommentarer ()