Mikrobølgeovn:
Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:
Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W
Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W
Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W
Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W
Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.
Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.
VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!
Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.
Sæt vand over til at koge kartoflerne i. Skræl og del kartoflerne i tern på ca. 1 x 1 cm. Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i ca. 12 min. Mos dem med generøse mængder smør evt. kogt op med lidt mælk, og smag mosen til med salt og peber.
Pluk bladene af persillen, og kassér stilkene. Skyl persillen grundigt i koldt vand, og knug vandet fra. Hak herefter persillen groft.
Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem derefter i fileter. Vend fileterne rundt med de tørrede tranebær, lidt god olivenolie samt lidt hakket persille.
Som vist på billedet, pyntet med hakket persille.
Velbekomme!
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()