0
Just-heat: tarteletter med stuvning af skinke, grønærter, broccoli & gulerødder

Just-heat: tarteletter med stuvning af skinke, grønærter, broccoli & gulerødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Nogen tar det tungt - Skagenfood TARTELETTER

#farjokes :-) 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
stuvning af skinke, ærter & gulerødder
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

tarteletter
1 min.
Tarteletter

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom tarteletterne på en bageplade, og bag dem, til de er lyst gyldne og sprøde. Det tager typisk 3-4 min., men hold godt øje, så de ikke får for meget. 

bredbladet persille
5 min.
Persille

Skyl og pluk persillen, og hak den fint.

ærter, frost
10 min.
Ærter

Kog ærter under låg i en smule vand (maks. 1/2 dl.) med en klump smør. Husk lidt salt. Efter 1 min. vendes de kogte ærter sammen med det varme tarteletfyld og det hele koges igennem i yderligere 1 min. 

bredbladet persille
15 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys med masser af hakket persille og et vrid friskkværnet, sort peber.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?