0
Just-heat: tarteletter med stuvning af skinke, grønærter, broccoli & gulerødder

Just-heat: tarteletter med stuvning af skinke, grønærter, broccoli & gulerødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Nogen tar det tungt - Skagenfood TARTELETTER

#farjokes :-) 

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
stuvning af skinke, ærter & gulerødder
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:
Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

tarteletter
1 min.
Tarteletter

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kom tarteletterne på en bageplade, og bag dem, til de er lyst gyldne og sprøde. Det tager typisk 3-4 min., men hold godt øje, så de ikke får for meget. 

bredbladet persille
5 min.
Persille

Skyl og pluk persillen, og hak den fint.

ærter, frost
10 min.
Ærter

Kog ærter under låg i en smule vand (maks. 1/2 dl.) med en klump smør. Husk lidt salt. Efter 1 min. vendes de kogte ærter sammen med det varme tarteletfyld og det hele koges igennem i yderligere 1 min. 

bredbladet persille
15 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys med masser af hakket persille og et vrid friskkværnet, sort peber.

Kommentarer og forslag til opskriften