0
Heat: thai green curry med kylling dertil peanutstegt blomkål med basilikum & ris

Heat: thai green curry med kylling dertil peanutstegt blomkål med basilikum & ris

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kylling i grøn karry
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

 

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

 

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

 

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

 

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

 

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

 

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

 

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

 

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

 

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

ris, basmati
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

blomkålpeanutsbasilikum
5 min.
Peanutstegt blomkål:
Del blomkål i bittesmå buketter, eller riv/hak dem groft. Rist peanuts gyldne på en tør pande, og knus dem i en morter med lidt salt. Steg blomkål i lidt olivenolie på panden, hvor du ristede peanuts. Steg til blomkålen er gylden og mør, krydr med salt og peber, og drys med de ristede knuste peanuts. Pluk basilikum, og hak den groft. Gem lidt hakket basilikum til pynt, og steg resten med blomkål de sidste 30 sekunder.
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet - drys hakket basilikum over retten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?