0
Heat: Thai green curry med kylling dertil ris og peanutstegt blomkål med basilikum

Heat: Thai green curry med kylling dertil ris og peanutstegt blomkål med basilikum

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kylling i grøn karry
1 min.
Kylling i grøn karry

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25 min.

 

jasminris
2 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger!
Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

peanutsbasilikumblomkål
5 min.
Peanutstegt blomkål
Rengør kålen. Del i buketter. Rist peanuts gyldne på en tør pande, og knus dem i en morter med lidt salt. Steg kålen i lidt olivenolie på panden, hvor du ristede peanuts. Steg, til kålen får en lysebrun farve, krydr med salt og peber. Pluk basilikum, og hak den groft.
Drys de ristede, knuste peanuts og hakket basilikum over blomkålen - gem lidt hakket basilikum til pynt.
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys hakket basilikum over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?