0
Heat: Thai green curry med kylling dertil ris og peanutstegt blomkål med basilikum

Heat: Thai green curry med kylling dertil ris og peanutstegt blomkål med basilikum

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kylling i grøn karry
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000W

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 min., til den er gennemvarm.

ris, basmati
2 min.
Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

peanutsbasilikumblomkål
5 min.
Peanutstegt blomkål
Rengør kålen. Del i buketter. Rist peanuts gyldne på en tør pande, og knus dem i en morter med lidt salt. Steg kålen i lidt olivenolie på panden, hvor du ristede peanuts. Steg, til kålen får en lysebrun farve, krydr med salt og peber. Pluk basilikum, og hak den groft.
Drys de ristede, knuste peanuts og hakket basilikum over blomkålen - gem lidt hakket basilikum til pynt.
20 min.
Anretning

Som vist på billedet. Drys hakket basilikum over retten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?