0
Just-heat: Thai rød karry med okse med stegte peberfrugter, basilikum & ris

Just-heat: Thai rød karry med okse med stegte peberfrugter, basilikum & ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Thai
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
thai rød karry med okse
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder:

 

Mikrobølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W 

Fif:

Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs, så går det hurtigere, og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk:

Tidsangivelserne er vejledende, da output varierer en del fra mikrobølgeovn til mikrobølgeovn. Prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen. 

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:

Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet, mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter, til den er gennemvarm.

ris
2 min.
Ris:

Kog risene efter anvisningen på posen.

rød peberfrugtbasilikum
5 min.
Peberfrugt:

Skyl peberfrugt og basilikum. Skær peberfrugter i strimler. Pluk bladene af basilikumstilkene, og hak stilkene. Rist strimler af peberfrugt samt basilikumstilke i 2-3 min. Smag til med salt og peber. 

15 min.
Anretning:

Som vist på billedet, drysset med det sidste basilikum.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?