0

Kåldolmere med fyld af ris, rosiner og peberfrugt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Snit løgene i fine tern, hak hvidløgene fint og sauter begge dele i en smule olie til de er klare og let gyldne. Rens peberfrugten, skær dem i fine små tern og sauter den med 3 min. Rør rosiner, timianblade og 1 dl vand i og lad det simre til vandet er væk igen. Rør risene i, varm dem igennem og smag til med salt og peber. Balncher kålbladene kortvarigt i letsaltet vand, dryp dem af og læg dem op på række. Fordel risblandingen på midten af bladene og fold dem forsigtigt sammen, så risene er godt svøbte. Læg pakkerne ned i panden, kom en smule vand i bunden og damp dem møre under låg, ca. 5 min. Server som tilbehør til stegt eller grillet kød, fisk eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?