0

Kantalupmelon med haricot verts, rucola, feta og valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Befri melonen for kerner og skal og skær kødet i tynde skiver. Nip bønnerne og kog dem lige knap møre i letsaltet vand, ca. 5-7 min. Overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Rist brødskiverne gylden i en brødrister og skrab med det samme lidt hvidløg på begge sider. Skær skorpen af og riv krummen i mundrette stykker. Bred melonen ud i ét lag på et stort fladt fad og fordel rucolaen ovenpå. Drys bønner, feta, "brødcroutoner" og grofthakkede valnødder henover og dryp med olie og balsamicoglace. Server straks som forret med lidt god italiensk pølse til eller som tilbehør til stegt kalv, lam eller kylling.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.