0

Kartoffelsalat med hjertesalat, asparges, rosiner, pinjekerner og bacon

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i letsaltet vand.

Rist baconen gylden og sprød og dryp af på køkkenrulle.

Bræk den træede ende af aspargeserne - de kasseres - og snit toppene i 1 cm skrå stykker. Giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand, overhæld med koldt vand og dryp godt af. Snit salaten i tynde strimler og skyl dem grundigt. Pres hvidløget og rør det med olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber i en stor skål.

Vend halve kartofler, bacon, asparges, salatstrimler, pinjekerner og rosiner i og smag til. Server straks til en helstegt kylling, bagt laks eller til hakkebøffen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?