0
Kartoffelsalat med pesto, stegt laks og salat
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

nye kartoflerGryde
1 min.
Kog kartoflerne

Skyl og skrab kartoflerne. Kog dem lige netop møre i rigeligt med saltet vand i ca. 10 min. Kom kartoflerne i et dørslag, og lad dem dampe af og køle lidt ned til senere.

hjertesalatfrisk mozzarellacitronagurkskål
5 min.
Lav salaten

Pluk salaten ud i blade, og skær agurken i skiver. Pluk mozzarella ud i mundrette bidder. Vend det hele med godt med citronsaft, lidt olivenolie og godt med groftkværnet sort peber.

ASC laks med skindpande
15 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg laksen på panden med skindsiden nedad, og steg den i 3 min. ved middelvarme. 

Vend laksen om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have laksen helt gennemstegt, steges fisken 3 min. på begge sider. 

Tag laksen af panden, og lad den hvile. 

basilikum pesto
20 min.
Anretning

Vend de kogte kartofler med pestoen. Anret sammen med salat og stegt fisk.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?