Start med at skylle broccoli og rucola. Snit broccolien helt fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern.
Hak kapers fint, og snit purløg fint med en skarp kniv.
Pisk en marinade af lige dele olivenolie og lys eddike. Krydr med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber. Vend kapers i.
Steg pølserne på en mellemvarm pande i en smule olie i 4-5 min i alt.
Rør creme fraiche sammen med sennep, og smag til med salt og friskkværnet sort peber. Vend kartoflerne heri.
Vend broccoli, purløg og rucola sammen med kapersmarinade.
Anret kartoffelsalat og pølser på en tallerken med den grønne salat på siden.
Velbekomme!
De økologiske pølser er lavet på svinekød, bacon, vand og krydderier. Der er ikke tilsat bindemidler overhovedet. Ingen meltyper, mælkeprodukter eller æggehvider. Stoppet i svinetarm og varmrøget. Er fortrinlige på grillen eller panden.
Kundekommentarer ()