0
Kartoffelsalat med pølser og grøn salat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
broccolikaperspurløgrucola
1 min.
Grønt

Start med at skylle broccoli og rucola. Snit broccolien helt fint med en skarp kniv eller på et mandolinjern.

Hak kapers fint, og snit purløg fint med en skarp kniv.

Pisk en marinade af lige dele olivenolie og lys eddike. Krydr med lidt salt og godt med friskkværnet sort peber. Vend kapers i.

Frankfurter med bacon fra Bodebjerg Charcuteri
5 min.
Pølser

Steg pølserne på en mellemvarm pande i en smule olie i 4-5 min i alt.

creme fraiche 18%dijon sennepstore kartoffeltern, forkogte
10 min.
Kartoffelsalat

Rør creme fraiche sammen med sennep, og smag til med salt og friskkværnet sort peber. Vend kartoflerne heri.

Vend broccoli, purløg og rucola sammen med kapersmarinade.

20 min.
Anretning

Anret kartoffelsalat og pølser på en tallerken med den grønne salat på siden.

Velbekomme!

Bonusinfo

De økologiske pølser er lavet på svinekød, bacon, vand og krydderier. Der er ikke tilsat bindemidler overhovedet. Ingen meltyper, mælkeprodukter eller æggehvider. Stoppet i svinetarm og varmrøget. Er fortrinlige på grillen eller panden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?