Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
Del lårene i over og underlår, gnid dem med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen, og læg lårene på en bradepande med god plads omkring.
Bag dem i ovnen i ca. 35 min.
Skræl rødløgene, skær dem i kvarte, og gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Kom dem ind til kyllingen, og lad dem bage møre.
Skrub kartoflerne grundigt, kom dem op i en pande, der er stor nok til, at de kan ligge i et lag, og tilsæt vand, så kartoflerne lige er dækkede. Tilsæt lidt olivenolie og en smule salt.
Læg et stykke folie eller et låg henover kartoflerne, og lad dem koge i ca. 3-4 min.
Fjern så folien/låget, og lad vandet koge væk. Når vandet er væk, vil kartoflerne begynde at stege, og tage farve.
Skulle du have en klat smør, kan du sagtens tilsætte det til kartoflerne også.
Del salaten i kuvertstykker, og skyl den imellem bladene. Dryp den godt af på et klæde eller i en salatslynge.
Skræl skalotteløget, og snit det super fint med en skarp kniv.
Vend de brasede kartofler med de hakkede skalotteløg.
Anret kartofler og bagte løg sammen med kyllingelår på en tallerken med salat på siden.
Slut af med at komme lidt kærnemælk over salaten.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()