Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Del lårene i over og underlår, gnid dem med lidt olivenolie, salt og krydderiblandingen. Læg lårene på en bradepande med god plads omkring og bag dem i ovnen i ca. 35 min.
Skræl rødløgene og skær dem i kvarte. Gnid dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber og kom dem ind til kyllingen og lad dem bage møre.
Skrub kartoflerne grundigt. Kom kartoflerne op i en pande, der er stor nok til at de kan ligge i et lag - og tilsæt vand, så kartoflerne lige er dækkede. Tilsæt lidt olivenolie og en smule salt.
Læg et stykke folie eller et låg henover kartoflerne og lad dem koge i ca. 3-4 min. Fjern så folien/låget og lad vandet koge væk. Når vandet er væk vil kartoflerne begynde at stege og tage farve.
Skulle du have en klat smør, kan du sagtens tilsætte den til kartoflerne også.
Del salaten i kuvertstykker og skyl den imellem bladene. Dryp den godt af på et klæde eller i en salatslynge.
Skræl skalotteløget og snit det super fint med en skarp kniv.
Vend de brasede kartofler med de hakkede skalotteløg. Anret kartofler og bagte løg sammen med kyllingelår på en tallerken med salat på siden. Slut af med at komme lidt kærnemælk over salaten.
Velbekomme!
Fajita indeholder:
Sød paprika, paprikaflager, oregano, spidskommen, chili, urteboullion*, hvidløg, cayenne og havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()