Kylling: Rør cremefraichen med worcestershire sauce, paprika, citronsaft, presset hvidløg, 1 spsk. olie, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Flæk hvert kyllingebryst på den brede led (som en krydderbolle) og bank dem let til de når en ensartet tykkelse på ca. 5 mm. Vend dem i marinaden og læg dem på køl i 4 timer. Tag kyllingestykkerne op og dup dem hvis nødvendigt, så der ikke sidder for meget marinade fast. Pensl med et tyndt lag olie og grill dem i 2 min. på hver side (over kul eller på panden).
Salat: Skrub kartoflerne godt, kog dem møre og køl dem af. Skyl salaten og snit den i strimler. Fjern den træede ende på aspargeserne ved at knække den af og skær aspargeserne i mindre stykker. Giv dem 1 minuts opkog i letsaltet vand og køl af under koldt vand. Skræl gulerødderne og soigner peberfrugt og radiser. Skær gulerødderne i tynde skiver og peberfrugten i tern. Skær radiserne i tynde skiver og klip purløget fint. Lav en vinaigrette: Pisk 6 spsk. olie, eddike, sukker og sennep godt sammen. Vend radiser og purløg i og smag til med salt og peber. Vend halverede kartofler, salat, grøntsager og vinaigrette sammen og smag til.
Server sammen med godt groft brød og en krydderurtedressing eller tzatziki.
Kundekommentarer ()