Tag dejen ud af køleskabet i god tid. Tænd ovnen på 250 grader og sæt en bageplade/pizzasten ind - eller varm din bedste grillpande op ved højeste varme.
Del hver dejkugle i to og form stykkerne til små boller. Rul hver bolle tyndt ud på et let melet bord.
Pensl den ene side af fladbrødene med olivenolie og læg den med denne side nedad i ovnen eller på grillpanden. Bruger du grillpande skal du vende brødene efter 2-3 min - og du kan med fordel lave dem et af gangen.
Når brødene er færdige pensler du med lidt olie på den sider der mangler og drysser med za'atar krydder - hold brødene lune indpakket i et viskestykke.
Mens du bager brød kan du skylle alle grøntsagerne. Skær bladselleri og agurk i små tern - og halvér tomaterne. Åbn tunen. Dræn olien over i en lille skål og knæk tunen ud i mindre stykker i en anden skål. Husk endelig at tage bladene fra bladsellerien med, hvis der er nogen.
Krydr grøntsagerne med friskkværnet peber og lidt af olien fra tunen. Ingen salt.
Kom en god klat creme fraiche på hvert brød og godt med grøntsager og til sidst tunen.
Velbekomme!
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Za'atar indeholder: sesamfrø, timian, sumak og havsalt
Bruges i en lang række madretter fra Mellemøsten og den arabiske halvø. Za'atar spises oftest med friskbagt brød, der dyppes i olivenolie før krydderiblandingen drysses over eller i Manakish Za'atar.
Kundekommentarer ()