0
Krydret svinekød med ris, syrlige gulerødder og spinat

Krydret svinekød med ris, syrlige gulerødder og spinat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris
1 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

gulerødderbabyspinatlimesesamfrø
5 min.
Grønt

Skrub gulerødderne, og skyl spinaten.

Skær gulerødderne i tynde skiver. Kom dem op i en skål sammen med masser af limesaft, lidt sukker og sesamfrøene. Vend det hele grundigt rundt, og lad det trække indtil servering.

Snit spinaten i strimler med en skarp kniv.

chipotlesauce krydderihvidløghoisinsaucekotelet
15 min.
Kød

Riv hvidløgene fint på et rivejern.

Bland hvidløg, krydderblanding og hoisinsauce i en skål, og tilsæt en smule salt.

Skær kødet i strimler, og varm en pande eller wok op ved højeste blus. Når panden er brændende varm, steger du kødet 2-3 min., så det tager farve. Træk panden af varmen, og vend marinaden sammen med kødet på panden.

30 min.
Anretning

Anret risene i bunden af en dyb tallerken med syrlige gulerødder, spinat og kød ovenpå.

Spis gerne med pinde.

Velbekomme!

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?