Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skrub gulerødderne, og skyl spinaten.
Skær gulerødderne i tynde skiver. Kom dem op i en skål sammen med masser af limesaft, lidt sukker og sesamfrøene. Vend det hele grundigt rundt, og lad det trække indtil servering.
Snit spinaten i strimler med en skarp kniv.
Riv hvidløgene fint på et rivejern.
Bland hvidløg, krydderblanding og hoisinsauce i en skål, og tilsæt en smule salt.
Skær kødet i strimler, og varm en pande eller wok op ved højeste blus. Når panden er brændende varm, steger du kødet 2-3 min., så det tager farve. Træk panden af varmen, og vend marinaden sammen med kødet på panden.
Anret risene i bunden af en dyb tallerken med syrlige gulerødder, spinat og kød ovenpå.
Spis gerne med pinde.
Velbekomme!
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kommentarer og forslag til opskriften