Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Flæk gulerødderne i halve, og kom dem i et ildfast fad sammen med kartoflerne og kyllingen.
Vend det hele godt rundt med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr godt med salt og peber.
Kom det i ovnen, og lad det bage ved jævnlig omrøring undervejs i ca. 25 min., indtil benet sidder løst på kyllingekødet, og grøntsagerne har fået godt med farve.
Hak persillen fint, og kom den i en skål med sennep, citronsaft og 1/2 spsk. olie pr. person. Smag til med salt og peber.
Vend rucola i lige før servering.
Kom rucolasalaten i fadet med kyllingen, vend det hele godt rundt, og servér.
Kundekommentarer ()