0
Kyllingelår i fad med persillevinaigrette, bagte gulerødder og rucola

Kyllingelår i fad med persillevinaigrette, bagte gulerødder og rucola

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingelårkartoflergulerod
1 min.
Bag kyllingen

Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

Flæk gulerødderne i halve, og kom dem i et ildfast fad sammen med  kartoflerne og kyllingen.

Vend det hele godt rundt med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr godt med salt og peber.

Kom det i ovnen, og lad det bage ved jævnlig omrøring undervejs i ca. 25 min., indtil benet sidder løst på kyllingekødet, og grøntsagerne har fået godt med farve.

persillecitronsennep
10 min.
Rør vinaigretten

Hak persillen fint, og kom den i en skål med sennep, citronsaft og 1/2 spsk. olie pr. person. Smag til med salt og peber.

Vend rucola i lige før servering. 

35 min.
Servering

Kom rucolasalaten i fadet med kyllingen, vend det hele godt rundt, og servér. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
567 kcal
Fedt:
26,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,8 g
Kulhydrat:
48,3 g
heraf sukkerarter:
16,8 g
Kostfibre:
9,9 g
Protein:
28,9 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?