Find en stor gryde frem, som kan rumme al kyllingen og kokosmælken.
Sæt den over ved høj varme, og tilsæt en smule olivenolie. Del kyllingelårene (se video ovenover) (se video ovenover) i to ved at skære i leddet. Krydr dem med salt og friskkværnet peber, og brun dem godt af i gryden. Brun også nødderne af i gryden.
Skru så ned for gryden, tilsæt currypaste og kokosmælk, og lad det hele simre under låg indtil servering i ca. 30 min. Tilsæt evt. lidt vand til gryden undervejs, hvis kokosmælken bliver meget tyk.
Skrub kartoflerne, og del dem i stykker på ca. 1x1 cm.
Kog dem møre i rigeligt, saltet vand i ca. 10 min.
Skyl spinaten. Fjern de groveste stilke på spinaten, og snit bladene med en kniv.
Dræn kartoflerne grundigt for vand. Anret kartofler, nødder og kylling i en dyb tallerken.
Smag kokossaucen til en sidste gang med godt med limesaft og salt. Hæld den varme sauce i tallerkenen, og kom spinat ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()