0
Kyllingelår i karry med porre og rosenkål

Kyllingelår i karry med porre og rosenkål

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kyllingelårrød thai karrypastekokosmælkporre
1 min.
Kylling

Start med at skylle porren, halver den på langs, og skær den derefter i grove stykker.

Del kyllingelåret i over- og underlår.

Find en stor gryde frem, der er stor nok til at rumme alle kyllingestykkerne. Tilsæt lidt olie, og brun først kyllingen på skindsiden, til den har taget godt med farve. Kom så porrer, karrypaste og lidt salt i, og rør godt rundt i det hele. Tilsæt kokosmælken, og tilføj lidt vand, så al kyllingen er dækket. Lad retten simre stille og roligt i 35-40 min.

brune ris
10 min.
Ris

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

limerosenkål
15 min.
Rosenkål

Fjern evt. grimme blade på rosenkålene, og skær dem i kvarte. Varm en pande eller wok op ved højeste blus, og steg kålene hårdt og kort i en smule olie i 2-3 min., så de stadig har masser af bid.

Kom rosenkålene op i en skål, og krydr med lidt salt og masser af limesaft. 

40 min.
Anretning

Smag karryretten til en sidste gang, og anret den i dybe tallerkener med rosenkål og ris til.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?