Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne under vand efter behov.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Forvarm ovnen til 225 grader varmluft.
Skyl gulerødderne grundigt, flæk dem på langs, og spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir. Vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt.
Bag gulerødderne i 15-20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Pil det yderste lag af forårsløgene, og skyl det grundigt. Skær forårsløgene til, så de passer ned i et ildfast fad, og hæld 1 spsk. balsamico pr. person henover. Krydr med salt, og bag forårsløgene i 10 min.
Tag fadet ud, læg fisken henover med skindsiden opad, og bag i yderligere 8-9 min., indtil skindet kan trækkes af fisken uden modstand.
Krydr med salt og peber.
Kom yoghurten i en skål, og krydr den med salt.
Servér fisken med kartofler, gulerødder og den saltede yoghurt.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()