Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.
Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skrub kartoflerne grundigt under vand.
Kom kartoflerne i vandet (det behøver ikke at koge) og vær opmærksom på at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne til de er møre, ca. 10 min. Sluk for blusset og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min længere, før du hælder vandet fra.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen og gem til senere.
Skyl squashen, æblet og dilden grundigt og afdryp for vand. Flæk squashen på langs, skær æblet i tern og pluk bladene fra dildstilken.
Skræl peberroden og riv den ned i en lille skål. Tilsæt æblet, 1 tsk. olivenolie, 1 tsk. eddike pr. person og krydr med salt.
Varm en pande op ved høj varme. Når panden er rygende varm, steges squashen på den flade side i 2 tsk. olie pr. person i ca. 2 min, indtil squashen har fået en god mørk farve.
Tag squashen af varmen og hæld æblevinaigretten henover. Top med dild og græskarkerner lige før servering.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i 3 min ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider.
Tag fisken af panden og lad den hvile.
Servér fisken med de kogte kartofler og squashsalaten.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()